ONE-WAY CASSETTE INVERTER

Внатрешна касетна единица во еден правец на дување и истовремено задржување на потребниот визуелен изглед.

TWO-WAY CASSETTE INVERTER

Внатрешна касетна единица во два правци на дување. Компактен и лесен двонасочен проток на воздух, совршен за ограничени апликации на тавански простор

COMPACT FOUR-WAY CASSETTE INVERTER

Внатрешна касетна компактна единица во четири правци на дување. Компактен дизајн со четири страни на дување кој овозможува инсталација во плитки тавани

FOUR – WAY CASSETTE INVERTER

Внатрешна касетна единица во четири правци на дување. 360 ° проток на воздух за непосредна, еднаква дистрибуција на ладење и греење во сите правци со поширок агол, идеја за стандардни тавани.

WALL MOUNTED

Sиден Стилски панел, монтажа на sид, идеален за простории без или тесни тавани

Medium Static Pressure Duct
DC fun motor

Тенок, компактен дизајн за ограничен простор со дистрибуција на воздух по канали до внатрешниот простор

High Static Presure Duct
DC fan motor

Висок надворешен статички притисок со долга дистрибуција на канали, идеален за простори со големи димензии

Ceiling & Floor indoor unit

Внатрешен фенкојлер со две опции за инсталација: хоризонтално наспроти таванот или вертикално наспроти подот, идеја за широки простории без тавани

F4 Floor standing side air return

Парапетен фенкојлер за монтажа  на подот во затворен простор, едноставен за инсталирање, лесен за употреба, сигурен и практичен со различни опции за дизајн (F4 преден влез на воздух, F5 долен внес на воздух и F3 Дизајниран да се крие во sидот само со каде само решетките за празнење се  видливи. Може да се користи во различни простории и станбени и јавни.

F5 Floor standing underside air intake

Парапетен фенкојлер за монтажа  на подот во затворен простор, едноставен за инсталирање, лесен за употреба, сигурен и практичен со различни опции за дизајн (F4 преден влез на воздух, F5 долен внес на воздух и F3 Дизајниран да се крие во sидот само со каде само решетките за празнење се  видливи. Може да се користи во различни простории и станбени и јавни.

F3 Concealed Floor Standing

Парапетен фенкојлер за монтажа  на подот во затворен простор, едноставен за инсталирање, лесен за употреба, сигурен и практичен со различни опции за дизајн (F4 преден влез на воздух, F5 долен внес на воздух и F3 Дизајниран да се крие во sидот само со каде само решетките за празнење се  видливи. Може да се користи во различни простории и станбени и јавни.

Console indoor Units

Конзолна внатрешна единица со естетски тенок дизајн, кој обезбедува униформна дистрибуција на протокот на воздух во просторијата, насочувајќи моќен прилив на третиран воздух по сидовите во 4 насоки (горе и долу, лево и десно), со што се избегнува директен контакт на студен воздух на луѓето, домашните миленици и растенија. Внатрешна единица е поставена вертикално на sидот веднаш над подот.

Hydro Mudule