Compact design allows installation in shallow ceilings

Шифра:

Цена: 0 ден.
Модел DC MI2-28Q4CDN1
Напојување 1-phase, 220-240V, 50Hz
Ладење Капацитет kW 2,8
kBtu/h 9,6
Влезна моќност W 35
Греење Капацитет kW 3,2
kBtu/h 10,9
Влезна моќност W 35
Стапка на проток на воздух m3/h 414/380/345/313/288/268/238
Ниво на звучен притисок dB(A) 35/34/33/29/26/23/22
Ниво на моќност на звукот dB(A) 51/50/49/45/42/39/38
Внатрешна единица Димензија нето (WxHxD) mm 630×260×570
Димензии на покување (WxHxD) mm 700×345×660
Нето /Бруто тежина kg 18/23.8
Панел Димензија нето (WxHxD) mm 647×50×647
Димензии на покување (WxHxD) mm 715×123×715
Нето /Бруто тежина kg 2.5/4.5
Поврзувања на цевки Течна / цевка за гас mm Ф6.35/Ф12.7
Конденз цефка mm OD Ф25