360° airflow for immediate, equal distribution of wider-angle cooling and heating,
idea for standard ceilings.

Шифра:

Цена: 0 ден.
Модел DC MI2-140Q4DN1
Напојување 1 phase, 220-240V, 50Hz
Ладење Капацитет kW 14.0
kBtu/h 47.8
Влезна моќност W 170
Греење Капацитет kW 16.0
kBtu/h 54.6
Влезна моќност W 170
Стапка на проток на воздух m3/h 1800/1650/1500/1300/1250/1200/1150
Ниво на звучен притисок dB(A) 45/44/42/41/40/39/37
Ниво на моќност на звукот dB(A) 60/59/57/56/55/54/52
Внатрешна единица Димензија нето (WxHxD) mm 840×300×840
Димензии на покување (WxHxD) mm 955×330×955
Нето /Бруто тежина kg 30.7/35.8
Панел Димензија нето (WxHxD) mm 950×54.5×950
Димензии на покување (WxHxD) mm 1035×90×1035
Нето /Бруто тежина kg 5.5/8.2
Поврзувања на цевки Течна / цевка за гас mm Ф9.53/Ф15.9
Конденз цефка mm OD Φ32