Special Price
 ден.
Модел DC MI2-71T1DN1
Напојување 1-phase, 220-240V, 50Hz
Ладење Капацитет kW 7,1
kBtu/h 24,2
Влезна моќност W 180
Греење Капацитет kW 8.0
kBtu/h 27,3
Влезна моќност W 180
Стапка на проток на воздух m3/h 1360/1327/1293/1260/1227/1193/1160
Надворешен статички притисок Pa 100(30~200)
Ниво на звучен притисок dB(A) 42/41/40/40/39/39/38
Ниво на моќност на звукот dB(A) 60/59/58/58/57/57/56
Внатрешна единица Димензија нето (WxHxD) mm 965×423×690
Димензии на покување (WxHxD) mm 1090×440×768
Нето /Бруто тежина kg 41/47
Поврзувања на цевки Течна / цевка за гас mm Ф9.53/Ф15.9
Конденз цефка mm OD Ф25